Locaties

KiWi verzorgt buitenschoolse opvang (BSO) op zeven locaties:

Gemeente Oldambt:

  • BSO de Pandabeer en BSO de Gorilla’s zijn gehuisvest bij kinderopvang KiWi in Winschoten.
  • BSO de Spetters is gehuisvest bij de O.B.S. de Waterlelie in Winschoten.
  • Sport en Spel BSO de Wombats is gehuisvest bij de voetbalvereniging BATO in Winschoten.
  • Kook BSO de Kokmeeuwen is gehuisvest in onderwijszorgcentrum de Stuwe in Winschoten.
  • BSO de Boomklevers is gehuisvest in O.B.S. de Beukenlaan in Winschoten.
  • BSO de Flamingo's is gehuisvest in de O.B.S. de Bouwsteen in Finsterwolde.
  • BSO de Struisvogels is gehuisvest in de O.B.S. Jaarfke in Scheemda

Gemeente Pekela:

  • BSO de Leeuwen is gehuisvest in de O.B.S. Feiko Clockschool in Oude Pekela.

Vanaf augustus 2020:

  • BSO in het nieuwe kindcentrum in Scheemda.

BSO de Pandabeer
De Pandabeer beschikt over een grote groepsruimte. Er zijn verschillende speelhoeken, waar uw kind zich lekker kan terugtrekken waaronder een lees- en hanghoek, een bouwhoek en een knutseltafel. Daarnaast maakt de BSO gebruik van de keuken om lekkere en gezonde hapjes klaar te maken.

KiWi heeft een aparte groepsruimte ingericht voor de oudste kinderen 7 t/m 12 jaar. De groep heet de Gorilla’s. Deze naam is door de kinderen bedacht.

Op de ruime buitenspeelplaats kunnen de kinderen met skelters rijden, tafeltennissen, schommelen, met de bal spelen en ’s zomers lekker op het gras of op een bankje zitten. Pedagogisch medewerkers van de BSO zijn altijd aanwezig bij het buitenspelen. Bij minder goed weer leven de kinderen zich uit in de grote binnenzandbak bij de entree.

BSO De Gorilla's
KiWi heeft een aparte groepsruimte ingericht voor de oudste kinderen van 7 t/m 12 jaar. Deze ruimte wordt gebruikt op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag en in de vakanties. De groep heet de Gorilla’s. Deze naam is door de kinderen bedacht. De Gorilla’s is de groep voor de oudste kinderen. Op deze leeftijd krijgen kinderen andere behoeftes en vinden ze het leuker om met kinderen van dezelfde leeftijd om te gaan. Met de kinderen is de ruimte ingericht en gezellig gemaakt. Een pedagogisch medewerker met veel interesse in deze leeftijdsgroep begeleidt deze groep samen met een stagiaire.

BSO de Spetters
BSO de Spetters is gehuisvest in de Zuiderpoort bij basisschool de Waterlelie in Winschoten. In dit pand zijn ook de Taaltrein en een peuterspeelzaal gehuisvest. De BSO maakt veel gebruik van het gezamenlijke speel- en gymlokaal. De groepsruimte is direct grenzend aan de grote buitenspeelplaats met speelobjecten. De pedagogisch medewerkers wachten de kinderen op het schoolplein op.

Sport en Spel BSO De Wombats
KiWi vindt het belangrijk dat kinderen sporten, bewegen en spelen. De voetbalvereniging BATO en KiWi zijn een samenwerking gestart. Wij bieden een Sport en Spel BSO aan, onder leiding van pedagogisch medewerkers van KiWi, in combinatie met clinics van diverse sportverenigingen op de BATO sportvelden. Voor de sport en spel BSO worden geen extra kosten berekend.

Kook BSO de Kokmeeuwen
BSO de Kokmeeuwen is gehuisvest in onderwijszorgcentrum de Stuwe en is open op maandag, dinsdag en donderdagmiddag. In de school bevindt zich een keuken met 16 werkplekken. In de kantine aansluitend aan de keuken is onze centrale tafel te vinden waar de middag gestart wordt. In de kantine zelf is ook nog een hoek ingericht met banken en stoelen waar kinderen zich even rustig kunnen terug trekken. Rondom de school  zijn diverse uitdagende speelterreinen. Ook kunnen we gebruik maken van de moestuin.

BSO de Boomklevers
BSO de Boomklevers is gehuisvest in OBS de Beukenlaan in Winschoten en is open op alle schooldagen. In de school bevindt zich een groepsruimte met verschillende speelhoeken, een aparte speelzaal en een grote ontmoetingsruimte. Rondom de school is een groot speelplein met zandbak, speeltoestellen en groen.  

BSO de Flamingo’s
BSO de Flamingo’s is gehuisvest in OBS de Bouwsteen in Finsterwolde en is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag. In de school bevindt zich een ruime groepsruimte met verschillende speelhoeken en een mooie aparte speel/gymruimte. Ook is er een bibliotheek in de school, die elke dag tot 17.30 uur open is. Rondom de school bevindt zich een groot speelplein met zandbak en een pannakooi. Aan de overzijde van de school liggen de sportvelden waar we ook gebruik van maken, evenals de sporthal, het zwembad en het natuurterrein. De kinderen van de school in Beerta maken ook gebruik van de BSO en worden door een KiWi medewerker opgehaald.

BSO de Struisvogels
BSO de Struisvogels is gehuisvest in OBS Jaarfke in Scheemda en is open op maandag, dinsdag en donderdagmiddag. In de school bevindt zich een groepsruimte met verschillende speelhoeken en een aparte speelzaal. In de school bevindt zich ook een computerlokaal waar we gebruik van mogen maken. Rondom de school is een groot speelplein met zandbak en speeltoestellen. 

BSO de Leeuwen
BSO de Leeuwen is gehuisvest in de OBS Feiko Clockschool in Oude Pekela en is open op alle schooldagen. In de school bevindt zich een groepsruimte met verschillende speelhoeken en een aparte speelzaal. In de school bevindt zich nog een handvaardigheid- en computerlokaal. Rondom de school bevindt zich een groot speelplein met zandbak en speeltoestellen. Aan de zijkant van de school is een groot grasveld. In het multi functionele gebouw naast de school bevindt zich de bibliotheek.

Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Spetters
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Kokmeeuwen
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Struisvogels
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Flamingo's
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Pandabeer en BSO de Gorilla's
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Wombats
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Leeuwen
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Boomklevers

Het laatste nieuws

De Pandaberen zijn helemaal zen na een hele leuke les Kinderyoga... bedankt Yogastudio Oldambt!
 
    Lees het hele bericht
De Kuifpinguïns zijn met de bolderkar naar de kinderboerderij geweest 🐷🐇🐾.
 
    Lees het hele bericht
Het is herfstvakantie🍁 knutselen, chillen, spelen, lezen en natuurlijk naar buiten!
 
    Lees het hele bericht

Een greep uit onze foto's

Wilt u nog meer foto's zien? Klik hier