Werken bij KiWi? Bekijk nu de mooiste vacatures!

Bekijk direct!

Locaties

KiWi verzorgt buitenschoolse opvang (BSO) op de volgende locaties:

Gemeente Oldambt:

 • De BSO de Pandabeer is gehuisvest bij kinderopvang KiWi in Winschoten (van 4 - 7 jaar)
 • De BSO de Gorilla's is gehuisvest bij kinderopvang KiWi in Winschoten (van 7 - 12 jaar)
 • De BSO de Spetters is gehuisvest bij de O.B.S. de Waterlelie in Winschoten (van 4 - 12 jaar) 
 • De BSO de Wombats is gehuisvest bij de voetbalvereniging BATO in Winschoten (van 6 - 12 jaar)
 • De BSO de Kokmeeuwen is gehuisvest in onderwijszorgcentrum De Stuwe in Winschoten (van 6 - 12 jaar)
 • De BSO de Boomklevers is gehuisvest in Kindcentrum De Beukenlaan in Winschoten (van 4 - 12 jaar)
 • De BSO de Lepelaars is gehuisvest in Kindcentrum De Kleine Dollard in Winschoten (van 4 - 12 jaar)
 • De BSO de Tuimelaars is gehuisvest in Kindcentrum De Tweemaster in Winschoten (van 4 - 12 jaar)
 • De BSO de Flamingo's is gehuisvest in Kindcentrum De Bouwsteen in Finsterwolde (van 4 - 12 jaar)
 • De BSO de Struisvogels is gehuisvest in Kindcentrum De Zwerm in Scheemda (van 4 - 12 jaar)
 • Voorschoolse opvang, Winschoten en Scheemda (van 4 - 12 jaar)

Gemeente Westerwolde:

 • BSO de Bosuilen is gehuisvest in Kindcentrum De Driesprong in Vriescheloo (van 4 - 12 jaar)
 • BSO de Bevers is gehuisvest in MFA 't Aambeeld in Vlagtwedde (van 4 - 5 jaar)
 • BSO de Panters is gehuisvest in MFA 't Aambeeld in Vlagtwedde (van 6 - 7 jaar)
 • BSO Bthere is gehuisvest in MFA 't Aambeeld in Vlagtwedde (van 8 - 12 jaar)
 • BSO Ratjetoe is gehuisvest in het St. Luciahuis in Ter Apel (van 4 - 12 jaar)
 • BSO de Dassen is gehuisvest in OBS De Vlonder in Wedde (van 4 - 12 jaar)
 • BSO de Vossen is gehuisvest in MFA de Zuides in Sellingen (van 4 - 12 jaar)
 • Voorschoolse opvang, Ter Apel, Vlagtwedde en Sellingen (van 4 - 12 jaar)

Gemeente Pekela:

 • BSO de Leeuwen is gehuisvest in Kindcentrum Feiko Clock in Oude Pekela (van 4 - 12 jaar)
 • BSO de Poema's is gehuisvest in Kindcentrum De Linde in Nieuwe Pekela (van 4 - 12 jaar)

 

BSO de Pandabeer
De Pandabeer beschikt over een grote groepsruimte. Er zijn verschillende speelhoeken waar uw kind zich lekker kan terugtrekken, zoals een lees- en hanghoek, een bouwhoek en een knutseltafel. Daarnaast maakt de BSO gebruik van de keuken om lekkere en gezonde hapjes klaar te maken.
Op de ruime buitenspeelplaats kunnen de kinderen met skelters rijden, tafeltennissen, schommelen, met de bal spelen en ’s zomers lekker op het gras of op een bankje zitten. Pedagogisch medewerkers van de BSO zijn altijd aanwezig bij het buitenspelen. Bij minder goed weer leven de kinderen zich uit in de grote binnenzandbak bij de entree.

BSO De Gorilla's
KiWi heeft een aparte groepsruimte ingericht voor de oudste kinderen van 7 tot en met 12 jaar. De groep heet de Gorilla’s. Deze naam is door de kinderen bedacht. De Gorilla’s is de groep voor de oudste kinderen. Op deze leeftijd krijgen kinderen andere behoeftes en vinden ze het leuker om met kinderen van dezelfde leeftijd om te gaan. Met de kinderen is de ruimte ingericht en gezellig gemaakt. Een pedagogisch medewerker met veel interesse in deze leeftijdsgroep begeleidt deze groep samen met een stagiaire.

BSO de Spetters
BSO de Spetters is gehuisvest in de Zuiderpoort bij basisschool de Waterlelie in Winschoten. In dit pand zijn ook de Taaltrein en een peuterspeelzaal gehuisvest. De BSO maakt veel gebruik van het gezamenlijke speel- en gymlokaal. De groepsruimte is direct grenzend aan de grote buitenspeelplaats met speelobjecten. De pedagogisch medewerkers wachten de kinderen op het schoolplein op.

Sport en Spel BSO De Wombats
KiWi vindt het belangrijk dat kinderen sporten, bewegen en spelen. De voetbalvereniging BATO en KiWi zijn een samenwerking gestart. Wij bieden een Sport en Spel BSO aan, onder leiding van pedagogisch medewerkers van KiWi, in combinatie met clinics van diverse sportverenigingen op de BATO sportvelden. Voor de sport en spel BSO worden geen extra kosten berekend.

Kook BSO de Kokmeeuwen
BSO de Kokmeeuwen is gehuisvest in onderwijszorgcentrum De Stuwe en is open op maandag, dinsdag en donderdagmiddag. In de school bevindt zich een keuken met 16 werkplekken. In de kantine aansluitend aan de keuken is onze centrale tafel te vinden waar de middag gestart wordt. In de kantine zelf is ook nog een hoek ingericht met banken en stoelen waar kinderen zich even rustig kunnen terug trekken. Rondom de school  zijn diverse uitdagende speelterreinen. Ook kunnen we gebruik maken van de moestuin.

BSO de Boomklevers
BSO de Boomklevers is gehuisvest in Kindcentrum De Beukenlaan in Winschoten en is open op alle schooldagen. In de school bevindt zich een groepsruimte met verschillende speelhoeken, een aparte speelzaal en een grote ontmoetingsruimte. Rondom de school is een groot speelplein met zandbak, speeltoestellen en groen.

BSO de Lepelaars
BSO De Lepelaars is gehuisvest in Kindcentrum De Kleine Dollard en biedt buitenschoolse opvang aan voor kinderen van dit Kindcentrum en van CBS De Vossenburcht. CBS De Vossenburcht staat direct naast Kindcentrum De Kleine Dollard. De kinderen van De Vossenburcht worden lopend opgehaald door een pedagogisch medewerker. BSO De Lepelaars is open op maandag, dinsdag en donderdagmiddag en maakt gebruik van een prachtig speel- leer en ontwikkelplein in de school. Ook vinden we het belangrijk om zowel binnen als buiten lichamelijk actief te zijn en veel te bewegen. Binnen maken we gebruik van het speellokaal om spelletjes te doen en buiten zijn er meerdere goed afgeschermde pleinen en is er een tuin waar genoeg te beleven is voor de kinderen.

BSO de Tuimelaars
BSO De Tuimelaars is gehuisvest in Kindcentrum De Tweemaster en is open op alle schooldagen. BSO De Tuimelaars maakt gebruik van de ontmoetingsruimte om te spelen. Deze ruimte is centraal gelegen in de school. Ook vinden we het belangrijk om zowel binnen als buiten lichamelijk actief te zijn en veel te bewegen. Binnen maken we gebruik van het speellokaal om spelletjes te doen en buiten zijn er meerdere goed afgeschermde pleinen met onder andere een pannakooi.

BSO de Flamingo’s
BSO de Flamingo’s is gehuisvest in Kindcentrum De Bouwsteen in Finsterwolde en is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag. In de school bevindt zich een ruime groepsruimte met verschillende speelhoeken en een mooie aparte speel/gymruimte. Ook is er een bibliotheek in de school, die elke dag tot 17.30 uur open is. Rondom de school bevindt zich een groot speelplein met zandbak en een pannakooi. Aan de overzijde van de school liggen de sportvelden waar we ook gebruik van maken, evenals de sporthal, het zwembad en het natuurterrein. De kinderen van de school in Beerta maken ook gebruik van de BSO en worden door een KiWi medewerker opgehaald.

BSO de Struisvogels
BSO de Struisvogels is gehuisvest in kindcentrum De Zwerm in Scheemda en vangt kinderen op van OBS Futura en CBS Annewieke en is open na schooltijd op maandag t/m vrijdag. In het kindcentrum heeft de BSO een eigen groepsruimte met verschillende speelhoeken en maakt ook gebruik van een aparte speelzaal. Rondom de school is een groot speelplein met zandbak, pannavoetbalkooi, een groot grasveld en speeltoestellen. 

BSO de Leeuwen
BSO de Leeuwen is gehuisvest in de OBS Feiko Clockschool in Oude Pekela en is open op alle schooldagen. In de school bevindt zich een groepsruimte met verschillende speelhoeken en een aparte speelzaal. In de school bevindt zich nog een handvaardigheid- en computerlokaal. Rondom de school bevindt zich een groot speelplein met zandbak en speeltoestellen. Aan de zijkant van de school is een groot grasveld. In het multi functionele gebouw naast de school bevindt zich de bibliotheek.

BSO De Poema’s
BSO De Poema’s is gehuisvest in Kindcentrum De Linde in Nieuwe Pekela. Deze BSO zal 23 augustus 2021 van start gaan op maandag- dinsdag- en donderdagmiddag aansluitend aan de schooltijden. De BSO heeft een gezellige groepsruimte met een knusse plek op de vide ingericht. De groepsruimte wordt ’s ochtends gebruikt door PSG De Tijgers. De vide is ingericht met een groepstafel waar de BSO kinderen bijvoorbeeld een spelletje kunnen doen. Ook is daar een hoekje ingericht met zitzakken om te chillen. In de groepsruimte en in de gang zijn hoeken ingericht om te bouwen, te lezen of te knutselen. In het kindcentrum bevinden zich een speellokaal en een techniekruimte, waar de kinderen van de BSO zich kunnen vermaken.
Rondom de school bevindt zich een groot speelplein met veel groen, een zandbak en speeltoestellen. De kinderboerderij ligt naast de school.

BSO de Bosuilen
BSO de Bosuilen is gehuisvest in samenwerkingsschool de Driesprong in Vriescheloo. In de school bevindt zich een groepsruimte met verschillende speelhoeken  en een aparte ontmoetingsruimte en een keukentje.  Rondom de school bevindt zich veel natuur. De omgeving is natuurlijk  en is niet begrensd met hekwerken. De kinderen kunnen direct de natuur inlopen. Met de kinderen worden afspraken gemaakt hoever ze vrij mogen spelen. Deze afspraken passen bij de afspraken die op school gelden. Op deze BSO  ben je veel buiten en kun en mag je vies worden. Het is dan ook aan te raden om speelkleding en speelschoenen/ laarzen aan te doen of mee te geven en in de winter warme kleding om de hele middag buiten door te brengen.

BSO Robbedoes
De groep voor Buitenschoolse opvang Robbedoes heeft een ruimte binnen de MFA ‘t Aambeeld te Vlagtwedde. Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen bij Robbedoes terecht na schooltijd en in de schoolvakanties. Drinken en fruit eten doen de kinderen samen. Ze kunnen zelf kiezen waar ze mee willen spelen en er zijn elke dag activiteiten waar ze aan mee kunnen doen. Dit zijn bijvoorbeeld knutselactiviteiten zoals, knippen, plakken en verven, maar ook spelletjes voor binnen en buiten, hutten bouwen, muziek maken, verkleden, sporten of koken. Ook worden diverse activiteiten georganiseerd in de sporthal in de MFA.
De kinderen die Robbedoes bezoeken worden door de pedagogisch medewerkers van school gehaald. Voor kinderen uit de dorpen Bourtange en Jipsinghuizen rijdt een bus die de kinderen van school naar Robbedoes brengt. BSO Robbedoes heeft 3 basisgroepen, waarbij onderscheid gemaakt wordt in de leeftijdscategorie:

 • BSO de Bevers, 4 t/m 5 jaar
 • BSO de Panters, 6 t/m 7 jaar
 • BSO Bthere, 8 t/m 12 jaar

BSO Ratjetoe
BSO Ratjetoe is gevestigd in het St. Luciahuis, een oorspronkelijk zusterhuis aan de Kapelweg in Ter Apel.
Ratjetoe kent twee basisruimtes; één boven en één beneden. In deze ruimtes verzamelen de kinderen zich met de pedagogisch medewerkers om gezamenlijk de middag te starten. Er wordt gezellig wat gedronken en besproken wat voor activiteiten de kinderen die dag willen doen. Zowel boven als beneden heeft de BSO een keuken met regelmatig een eigen kookactiviteit. 
De kinderen zich kunnen zich ook vermaken in het atelier (voor verschillende knutselactiviteiten met allerlei materialen als verf, hout, klei, karton enz.), in de kamer met matten en kussens om te ravotten, in de doe-ruimte voor bijvoorbeeld puzzels en een poppenhuis, in de bouwkamer met lego, knexx, treinbaan en in de computer/huiswerkruimte en de tv/tienerruimte met onder andere een WII spelcomputer en karaokeset. Er is ook voldoende buitenruimte met een timmerschuur, groot voetbalveld, zandbak, waterspeeltoestel en kleine (moes-)tuin.

BSO De Dassen
BSO De Dassen is gevestigd in kindcentrum De Vlonder in Wedde. Wij bieden opvang voor kinderen op maandag, dinsdag en donderdag, aansluitend op de schooltijden van de school. De buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Spontane activiteiten met creativiteit en fantasie vinden plaats in een huiselijke, gezellige omgeving. Daarnaast vinden we het belangrijk om buiten te spelen en lekker veel te bewegen. De kinderen starten de middag in het gezellig ingerichte honk: Alle voordelen op een rij: • Uw kind speelt in zijn eigen vertrouwde omgeving; • KiWi maakt gebruik van de gehele omgeving van Kindcentrum De Vlonder, te weten een ontmoetingsruimte, dit is een plek waar de oudere kinderen kunnen spelen met technisch lego, gezelschapsspelletjes kunnen doen of gewoon even kunnen ontspannen. Deze ruimte is centraal gelegen in de school. Buiten zijn er meerdere goed afgeschermde pleinen met onder andere een pannakooi.

BSO De Vossen
De buitenschoolse opvang is gehuisvest in MFA de Zuides te Sellingen. BSO de Vossen biedt buitenschoolse opvang aan voor kinderen van CBS Het Gebint en OBS op d’Esch. Op de BSO sluiten we zoveel mogelijk aan op de leefwereld, interesses en talenten van de kinderen. Spontane activiteiten met creativiteit en fantasie vinden plaats in een huiselijke, gezellige omgeving. Daarnaast vinden we het belangrijk om buiten te spelen en lekker veel te bewegen. Op BSO de Vossen zij we veel buiten en kun en mag je vies worden. BSO de Vossen is gericht op alles wat de natuur ons te bieden heeft en wat we hiermee kunnen doen. BSO ligt aangrenzend aan de prachtige natuur van Sellingen. Het bos op loopafstand is uitermate geschikt voor het maken van (boom) hutten en het spotten van vogels.

Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Flamingo's
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Bosuilen
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Tuimelaars
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Struisvogels
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Kokmeeuwen
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Spetters
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Pandabeer en BSO de Gorilla's
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Dassen
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO Robbedoes
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Vossen
Flyer PSG De Tijgers en BSO De Poema's
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Lepelaars
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Leeuwen
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Poema's
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Boomklevers
Locatiewijzer Kinderopvang KiWi, BSO de Wombats
4295-Locatiewijzer Kinderopvang KiWi BSO en VSO Ratjetoe januari 2022

Het laatste nieuws

En zo ineens is het op en top zomerweer. En daar gaan de dreumesen en de peuters van de zaanstraat even flink van genieten. Water en zand in de zandbak en genieten maar 😀🌞
 
    Lees het hele bericht
Een leuke terugblik naar afgelopen woensdag, de Maki´s gingen op bezoek bij RTV Noord! Nogmaals dank aan RTV Noord voor deze leerzame middag 😃
 
    Lees het hele bericht
De Maki’s zijn vandaag op bezoek geweest bij de studio van RTV Noord, daar hebben we een rondleiding gekregen van Tjitske die ons alles verteld heeft over de studio, de regie, de radio etc. Een super leerzaam uitje! *Foto geplaatst met toestemming van alle ouders
 
    Lees het hele bericht

Een greep uit onze foto's

Wilt u nog meer foto's zien? Klik hier