Werken bij KiWi? Bekijk nu de mooiste vacatures!

Bekijk direct!

Nieuws

We sluiten de week af met een nieuwtje: Buitenschoolse opvang De Poema’s gaat starten op Kindcentrum De Linde EN Peuterspeelgroep De Tijgers verhuist naar De Linde en wordt een VVE locatie! De locatie is nieuw, de vaste gezichten zijn dat niet: Patricia en Natasja zijn al druk bezig met alle voorbereidingen om (z.s.m.) na de zomervakantie van start te gaan! Zij zien ernaar uit om nog veel meer kinderen te verwelkomen. Meer informatie, waaronder de openingstijden van beide groepen vindt u in onze flyer.
 
Lees het hele bericht
 
BSO De Flamingo's spelen heerlijk op het vernieuwde plein bij OBS De Bouwsteen. Onder schooltijd en ook in de naschoolse tijd is hier alle ruimte voor elk kind om zich bewegend, spelenderwijs en met plezier te ontwikkelen. Wat een heerlijke plek!
 
Lees het hele bericht
 
De slootjesdagen zijn begonnen op 11 juni. Vorige week zijn we bij BSO de Vossen in Sellingen al gestart. Met schepnetten en emmers leren de Vossen welke dieren en planten er in en rond de sloot leven@MFA Zuides Sellingen. Er zijn nog plekjes vrij voor nieuwe vosjes om te komen spelen in de groene en mooie natuur van Sellingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden via kiwi@kinderopvangkiwi.nl
 
Lees het hele bericht
 
Woensdag 9 juni hadden we internationale buitenspeeldag! En wat hebben we kunnen genieten van het mooie weer. Maar niet alleen van het weer, ook van het verven met water. Het leek wel toveren, het water verdween in de zon. Ook het stoepkrijten met de reuzekrijten viel erg in de smaak. Kortom, echte Picasso’s bij KiWi kinderopvang de Springbuidelmuisjes en Stokstaartjes in Scheemda.
 
Lees het hele bericht
 
Wist u dat: - Kinderdagopvang De Boomkruipers nu een maand open is? - KDV De Boomkruipers onderdeel is van Kindcentrum Beukenlaan in Winschoten? - De Boomkruipers een supergezellige groep is voor 0-4 jarigen? - Het vaste team bestaat uit toppers Michelle, Hauke en Wendy? - Zij heel graag nog meer kindjes verwelkomen om te komen spelen en ontwikkelen? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Klantadvies van KiWi: 0597-431844 of via het contactformulier op onze website www.kinderopvangkiwi.nl 😃
 
Lees het hele bericht
 
De afgelopen weken hebben wij op kindcentrum Kiekeboe peuterspeelgroep De Alpaca’s en de Lama's thema ziek en gezond gehad 🏥💉🩹! De peuters hebben veel geleerd over wat er allemaal in de dokterskoffer zit, ook hebben we lekker gespeeld in onze eigen dokterspraktijk. En natuurlijk de afgelopen dagen genoten van het mooie weer☀️☀️. Ons volgende thema sluit daarom ook mooi aan bij het weer: thema zomerkriebels🌞🌞 Ook hebben wij er een paar vriendjes bij en gaan we kijken, hoe onze kikkervisjes gaan groeien!🐸🐸
 
Lees het hele bericht
 
Wij hebben genoten van het lekkere weer met campingspelletjes bij de Pandabeer en Gorilla's in Winschoten ☀️
 
Lees het hele bericht
 
Een berichtje van KDV De Boomkruipers op Kindcentrum Beukenlaan in Winschoten: Wij hebben het thema 'water' afgesloten. We hebben met water gespeeld, eraan gevoeld, gespetterd, water van de teil in de emmer gedaan met bekertjes. We hebben onze handen gewassen en deden daarna nog iets leuks: koekjes bakken in de vorm van vissen. En tja, aan het einde de laatste activiteit met water: de afwas! Ook die werd met veel plezier gedaan!
 
Lees het hele bericht
 
BLUSSEN DIE VOETEN! Maandag en dinsdag hebben de kinderen van BSO De Bosuilen verkoeling gezocht in de sloot. Lekker glibberen met je tenen in de modder. De grootste Bosuil kon natuurlijk niet achterblijven 😉 @Kindcentrum De Driesprong in Vriescheloo.
 
Lees het hele bericht
 
Wat fijn dat we nu met vaste groepen werken. De Panters: takken slepen ,eindeloos buiten, in de modder rollen en hutten bouwen. De Bevers: knutselen, buiten spelen, plakken, skelteren, verven, kleien en vies worden. Be There: Muziek luisteren, poolen, tafeltennissen, sieraden maken, dansen, bakken, koken, voetballen en weer vies worden. BSO Robbedoes in Vlagtweddde: voor elk kind wat wils en vies worden? Een gezond feestje voor ieder kind!
 
Lees het hele bericht
 
Wij hebben op BSO De Struisvogels in Scheemda een zwerfboekenkast. Je herkent zwerfboeken aan de stickers op de kaft. Op die sticker staat: Neem me mee! Je mag het boek gratis mee naar huis nemen en lezen. Als je het uit hebt, laat het dan weer zwerven, dan kan een ander kind het ook lezen 📚Op de foto kunnen jullie zien dat het laatste vak nog helemaal leeg is, dus wie er nog leuke boeken thuis heeft voor in onze kast, we ontvangen ze graag! Lezen is leuk!
 
Lees het hele bericht
 
Peuterspeelgroep de Tijgers en BSO in Nieuwe Pekela starten na de zomer. Elk kind kan zich in een doorgaande lijn ontwikkelen in zijn eigen vertrouwde omgeving door de samenwerking tussen SOOOG en KiWi.
 
Lees het hele bericht
 
De kinderen van de BSO De Struisvogels in Scheemda hebben mooie Happy Stones geverfd. Dat is toch kei tof!!! De kinderen hebben de stenen verstopt. De kinderen willen zo iemand blij maken met een mooie steen. Als je er een vindt zet dan een foto van de steen op de Facebook pagina van Kei Tof Oldambt!
 
Lees het hele bericht
 
Wat is het fijn om weer helemaal open te zijn voor al onze BSO kinderen! Op 🐬BSO De Tuimelaars🐬 in Winschoten hebben we nog steeds het thema "groei en bloei" en de tomaten groeien als kool! We zijn veel buiten en vinden dan de meest leuke beestjes en bloemen. In de meivakantie hebben we cupcakes en koekjes gebakken, spelletjes gedaan in de gymzaal, de groep versierd en zagen we hoe de rups een vlinder werd.
 
Lees het hele bericht
 
Een terugblik van BSO De Flamingo's in Finsterwolde🦩🦩 De vakantie zit er weer op. We hebben van alles gemaakt om van te smullen, zoals; knakworstjes met bladerdeeg, kwark met fruit, versierde cakejes en kaasstengels. Ook hebben we zelf een memory spel gemaakt met het thema Holland. Tussen de regenbuien door buiten gespeeld en nog veel meer. Kortom: de vakantie vloog voorbij!
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week hadden we op BSO Ratjetoe de aftrap van de meivakantie met het thema "Pretpark Ratjetoe"! Als we niet naar een pretpark kunnen, dan creëren we er toch zelf één. En dat is zeker gelukt! We hebben leuke spellen gedaan, zoals koekhappen en bingo. Maar we hebben ook leuke pretparkknutsels gemaakt. Zo hebben de kinderen 1 dag bijvoorbeeld klei lolly's gemaakt. En een pretpark zou geen pretpark zijn zonder broodjes hotdog, zelfgemaakte patatten, wafels, poffertjes, popcorn ennnnnn zelfgemaakte suikerspinnen. Echte verwennerietes dus! En het leuke is, afgelopen week ging het pretpark Ratjetoe gewoon door met daarbij de hele week een leuke actieve attractie, een springkussen! Team en kinderen BSO Ratjetoe, Ter Apel
 
Lees het hele bericht
 
Hallo allemaal, Hier een kijkje in onze vakantie op BSO de Lepelaars. De vakantie begon met mooi weer en lekker buiten spelen☀️☀️. Halverwege de 1e week ging het regenen🌧, regenen 🌧 en nog eens regenen 🌧, maar dat mocht de pret niet bederven! We hebben o.a. geknutseld, (veel) in de gymzaal gespeeld, getekend, rollenspellen gespeeld en verstoppertje gedaan. Wat hebben we gezellige weken gehad! Volgende week gaan jullie weer naar school, maar na schooltijd zijn jullie weer van harte welkom op BSO de Leperaars! 😀 Tot volgende week! Groetjes Daphne BSO de Lepelaars
 
Lees het hele bericht
 
Yeeeeeyyy, 🎉 we hebben al een week bij de Boomkruipers in kindcentrum Beukenlaan in Winschoten gespeeld. Alles nieuw en ontdekt. Van keukentje tot gymzaal, en alle buitenspeelplaatsen. Door de vele mogelijkheden kunnen we lekker variëren in het spelen.
 
Lees het hele bericht
 
Ook de kinderen van de Kuifpinguïns in Winschoten hebben vandaag, al stampend in de plassen, hun nieuwe buitenspeelpakken uitgetest.☔️😄🐧
 
Lees het hele bericht