Wij zijn KiWi

Plezier, veiligheid, vertrouwen en ontwikkeling voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Al sinds 1988 verzorgt Stichting Kinderopvang KiWi in Oost Groningen de zorg, ontwikkeling en opvang voor kinderen zodat jij als ouder onbezorgt naar het werk, de opleiding of aan de studie kunt gaan.  
 
Bij KiWi heeft ieder kind het gevoel: 'Ik ben ik en dat is oké’, ik mag en kan mezelf zijn. Hoe doet KiWi dat? We bieden een veilige basis door kindvolgend te werken, persoonlijke aandacht, de tijd te nemen voor ieder kind, actief te luisteren en de ontwikkeling te stimuleren. Zo krijgt ieder kind de kans zijn eigen mogelijkheden te ontwikkelen.

Ontdek meer over KiWi

Ontdek onze Kinderopvang

Plezier, veiligheid, ontwikkeling, vertrouwen.

Met onze 23 locaties en 49 groepen is er altijd een geschikte locatie en pedagogisch medewerker in de buurt. 

Ik wil mijn kind aanmelden

Kiwi’s vrolijke kinderdagopvang

Je kind vol vertrouwen een dag in handen geven van de pedagogisch medewerker om  te spelen en ontwikkelen, dat wil toch iedere ouder? KiWi biedt ieder kind pedagogisch verantwoorde opvang, verzorging en begeleiding waarbij plezier, vertrouwen en ontwikkeling het belangrijkste zijn.

Meer over onze kinderopvang

Peuterspeelgroep

De belangrijke basis voor de brede ontwikkeling van je kind. De pedagogisch medewerkers gaan iedere dag actief aan de slag met het leesplezier, de motorische vaardigheden, rekenen, spelen, zingen en leveren zo een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het kind. 

Meer over onze peuterspeelgroep

Buitenschoolse opvang

Na schooltijd is er tijd zijn voor ontspanning en plezier! Kinderopvang KiWi biedt verschillende typen BSO en uitdagende activiteiten voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Jouw kind wordt opgevangen in een plezierige omgeving met een huiselijke sfeer en kan samenzijn met leeftijdgenoten.

Meer over onze buitenschoolse opvang